15 maart 2008

Nieuw lijntje

Elk nieuwtje over vliegen van de Languedoc naar NL en terug blijft hot. Eerst slecht nieuws, het gerucht dat de aangekondigde lijn van Eurociel vanaf Nîmes naar Amsterdam op de tocht staat. Britse media wisten eind februari dat het bedrijf in financiële problemen zat en er misschien vanaf april niks te vliegen viel. Op de site Eurociel.net kun je niet meer boeken en het vliegveld Nîmes noemt de verbinding niet meer. Lijkt dus nu Eurociel.njet...

Goed nieuws: vanaf 11 april gaat de Nederlandse maatschappij Transavia van Montpellier op Amsterdam vliegen. Drie tot vier keer per week heen en terug, soms met een voordelige aanbieding die wel een tikkie hoger ligt dan Ryanair. Maar daarvoor moet je dan naar weer naar Marseille. Goed zoeken en tijdig boeken. Dat kan nu al op www.transavia.com.

Voor de volledigheid de verbindingen vanuit de Languedoc die zeker zijn.

Air France/KLM
Marseille - Amsterdam vanaf € 125
Toulouse - Amsterdam vanaf € 218Transavia
(in april)
Montpellier - Amsterdam vanaf € 157
Ryanair

Marseille - Eindhoven vanaf € 26

Labels: , ,

1 reacties:

Op 16 maart 2008 om 07:29 , Anonymous Anoniem zei...

Transavia naar Montpellier is er zelfs al vanaf 135 euro. En voor sommigen zal het interessant zijn dat Transavia i.t.t. KLM/Air France wel huisdieren meeneemt. Ze hebben per vlucht 3 plekken voor kennels beschikbaar. Je moet er wel 50 euro per vlucht voor neertellen, dus heen en weer kost je knuffeldier 100 euro. Maar als je niet zonder ken, is het een prachtige oplossing.

 

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage