11 februari 2010

Boterhammen

Voor een plezierige hotelkamer ga je naar Saint-Malo (zie 9 februari). Maar wil je ‘m eens flink uit de broek laten hangen moet je naar Parijs. Voor de duurste nacht in Frankrijk boek je deze Suite Impérial van het Park Hyatt Paris Vendôme hotel. In de Rue de la Paix, op de 2e verdieping. Krijg je 250 m2 voor jou alleen.

Met twee slaapkamers (plus tussendeur zodat je niet hoeft om te lopen…), een eigen werkkamer en een salon-salle à manger van 85m2. Maar misschien kom je niet verder dan de badkamer, met het In Suite Spa concept, plus bubbelbad, hammam-douche, stoombad en massagetafel met snel internet en kleurenprinter.

Boeiend detail: de directeur wil dat je met niet meer dan drie personen dit voetbalveld huurt. Daarvoor vraagt hij dan 14.000 euro per nacht, inclusief de gratis brandkast die je bij dit soort bedragen ook wel nodig hebt.
Een poging om via internet te boeken mislukt. De familie Hyatt wil duidelijk niet iedereen over de vloer. Pas wanneer je beschaafde stemgeluid telefonisch is goedgekeurd maak je kans op de sleutel. Probeer maar: +33 1 5871 1234.Tip: neem boterhammen mee.
Dit ontbijt kost € 40,-, wel met een verse krant.

Labels: , , ,

1 reacties:

Op 12 februari 2010 om 14:25 , Anonymous Henri Bik zei...

Het zou wel interessant zijn als je een lijst kon zien van namen van mesnsen die in die keizerlijke suite geslapen hebben.

Veel geld voor een lekker bed, maar het kan nog duurder:

http://www.artigojardim.com/en/The-Top-10-World-39-s-most-exclusive-and-expensive-rooms_520057/

 

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage