23 januari 2009

Rode kaart

Rachida Dati ....... Carla Bruni

In 2007 nog briljante woordvoerster voor Sarkozy tijdens zijn verkiezingscampagne. Men speculeerde zelfs over een relatie. Daarna als rijzende ster in de regering gedropt om de integratie van noord-afrikaanse Fransen te onderstrepen. Nu onverwacht afgeserveerd vanwege een te groot ego en dito populariteit.
Sarko duldt weinigen in zijn omgeving die vaker in de bladen staan dan hij. Designkleding en reisjes met een privé-jet zijn bedoeld voor la première dame in het Elysée, niet voor een minister van justitie. Bovendien was ze een goede vriendin van zijn ex . En de stunt om 5 dagen na haar bevalling weer vrolijk op het werk te verschijnen viel ook niet lekker bij de baas. Flink doen moet ze maar aan hem overlaten. Wie de vader van haar kind is weigert ze overigens te zeggen...

Eigenzinnige lieveling van het publiek Rachida Dati moet dus het veld ruimen. Weggepromoveerd naar een nog te winnen zetel in het Europees parlement. Tot die tijd mag ze nog even het bureau opruimen, maar wel met een rode kaart op zak.

Labels: , ,

1 reacties:

Op 10 februari 2009 om 16:39 , Blogger Emmanuel zei...

Mevrouw Dati werd weggepromoveerd omdat de magistratuur haar nukken en eigenzinnigheid wat beu werd en als er iéts is wat bling-bling Sarko te vriend wil houden is het wel de magistratuur. Nu kan men van de , overigens charmante verschijning, niet zeggen dat ze drie keer haar tong draait alvorens iets te zeggen, wat voor een minister altijd nefast is natuurlijk.

Groeten uit Vlaanderen van de zoon van een Ch'ti (cfr blog in mei) ;-)

 

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage