29 maart 2010

Imago

Hij moest er vandaag even tussenuit. De blamerende nederlaag vorig weekend in de regionale verkiezingen was te veel voor de getergde president. Bovendien zakte zijn populariteit naar een schamele 32% in de laatste peiling. Dus trok Sarkozy zijn hoogste hakken aan (zie Studio Sarko) en spoedde zich met de eeuwig glimlachende Bruni naar Washington. Even buurten bij de belangrijkste wereldleider himself. Om de moraal weer wat op te peppen.
De persmachine van het Elysée, toch al niet vies van ronkende praat, blies het op tot de meest overstijgende trap. Het paar mocht meeëten in de privévertrekken van het Witte Huis!
De woordvoerders haalden zelfs een onbekende diplomaat aan die het geheel kwijlend voorzag van een blaartrekkende analyse. “Dit is wel heel erg intiem. Een normaal staatshoofd krijgt een staatsdiner, maar een echte vriend nodig je thuis uit.”

Nicolas komt straks dus gepimpt terug in Parijs. Om zijn nieuwe imago stevig in de stijgers te zetten openden zijn paleisbedienden in het Elysee vannacht al een nieuwe internetsite. Yes we can!


Een format niet geheel onbekend. Twee voor de prijs van één…?

Labels: , , , , , , ,

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage