10 maart 2010

Barstjes

Het gonst in Parijs. Het presidentiële sprookjeshuwelijk zou barstjes vertonen. Natuurlijk wordt alles ontkend door de omgeving van het paar, maar de rook slaat inmiddels uit Twitter, Internet en de schandaalpers. Vrouwtje Bruni zou iets hebben met zanger en liedjesschrijver Benjamin Biolay, net bekroond met de prestigieuze Victoire de la Musique. Notabene voor zijn album La superbe, over botsingen in de liefde. De twee moeten iets moois hebben beleefd in Thailand en er wordt zelfs gefluisterd dat ze een appartement zouden delen in Parijs.

Mannetje Sarkozy zou daarop troost hebben gezocht bij zijn (gehuwde) staatssecretaris voor milieu Chantal Jouanno. Een stoere dame die juist dit weekend Frans kampioen werd met haar karateteam. Bovendien al jarenlang très proche du president. In juli 2002 ging ze voor Nicolas, toen nog minister van binnenlandse zaken, alle toespraken schrijven. Waarop ze in een interview onthulde 'in zijn huid te kruipen' bij het schrijven van een speech.

Jouanno dreigt inmiddels met gerechtelijke stappen en het Elysée weigert commentaar. Frankrijk wacht in spanning af en googelt zich intussen suf op zoek naar dè onthullende foto's.

Labels: , , , , ,

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage