25 juni 2007

RabobankNee, geen wielerbericht vandaag. Wel even wat klein leed. De regeltjes verplichten ons namelijk het bescheiden inkomen op een Nederlandse bank te laten storten. De Rabobank in ons geval. Met bankpas en creditcard leek het leven zorgeloos, want daarmee is het ook hier goed toeven.

Maar dan. Plotseling alle passen geblokkeerd. Bank failliet, denk je dus.
Onderzoek leert dat de Rabobank weliswaar nog leeft, maar langzaam in een bedenkelijk, om niet te zeggen bizar stadium verkeert. Er zijn nieuwe bankpassen onderweg, maar de oude alvast geblokkeerd. Zodat we niet bij onze eurootjes kunnen komen.
Pissig in de e-mail geklommen en zie: de aardige dames van klantenservice in Utrecht zijn het helemaal met me eens. Moet niet kunnen, zij hebben het al veel vaker gezegd. Maar ja, de jongens van automatisering hebben het zo besloten en van klanten hebben ze daar geen weet.
Uitgeleverd aan de wizkids die met Playstation zijn grootgegroeid, maar nu spelletjes spelen met mijn eurootjes.

We hebben nog voor een paar dagen proviand in de vrieskist, er staan nog wat flesjes koud en bij de boulangerie mogen we even op de lat (sur la barre...?)

Labels: , ,

3 reacties:

Op 26 juni 2007 om 13:45 , Anonymous Anoniem zei...

Een aantal mensen bij de rabo zou eens wat epo moeten nemen om e.e.a. wat sneller te regelen...

 
Op 26 juni 2007 om 13:55 , Anonymous Anoniem zei...

maar boogerd lacht zich duidelijk het schompes. In tijd van nood kun je aankloppen; er rest nog wat, al is het al het eind van de maand.
Peter

 
Op 26 juni 2007 om 14:23 , Blogger Reinier zei...

Helaas is het nog iets te vroeg voor de druivenpluk. Je zou kunnen vragen of de bank je passen in het vervlog in oktober laat verlopen!

 

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage